2018-12-17 11:05:00 / Posted By: Florcii
<

„Advent harmadik vasárnapján egy fehéren ragyogó angyal jön le a Földre. Jobb kezében egy fénysugarat tart, amelynek csodálatos ereje van. Odamegy mindenkihez, akinek tiszta bátorság lakozik a szívében, és megérinti a fénysugarával. Azután ez a fény ragyogni kezd az emberek szemében, s elér a kezükhöz, lábukhoz, egész testükhöz. Így még aki a legszegényebb, legszerencsétlenebb az emberek között, az is átalakul, s megszállja a béke, a tiszta szeretet és boldogság.” –részlet a „Csillag gyúlt a sötét égen” című könyvből, melyet Waldorf-os diákok készítettek

 Saját kis hagyományainkat megteremtve, vasárnap meghozták az angyalok a karácsonyfánkat. A fa díszítése közben találtunk még, az elmúlt években általam készített dekorációt: gömbök, szánkók, ajándékcímkét; ezeket is megmutatom nektek. Egy kalapot is készítettem egy konzervdobozból és némi kartonlapból csúcsdísznek, de akkora hatalmas fát kaptunk az angyaloktól, hogy eltörpül mellette, így maradtunk a csillagnál.

Elkészültek a karácsonyi manók is, és egy egyszerű gömbökből álló asztaldíszt is összedobtam (amit a barátnőm inspirált). Levelet is írtunk még a télapónak, persze az óta az angyaloknak is. És hogy Lilinek is örömöt szerezzünk- mert a díszek, fények egyenlőre nem kötik le-krétafilccel macit, hóembert, baglyot rajzoltam az erkélyajtóra. (Kívülre, hogy ne tudja letörölni, megkóstolni.)

Nem szeretnél lemaradni az új postokról? Iratkozz fel!