2019-03-11 17:17:00 / Posted By: Florcii
<

Mint minden kisgyerek, Lili is imádja az állatokat; egyelőre inkább pihe puha plüss formában. Az első igazi kedvenc, aki nélkül hosszú útra nem indulunk - de néha rövidre se- a Panda Péter. Időközben lett egy tesója is Péternek, Petra; akit eredetileg azért kapott, hogy átvegye az illatát, és ha hasonló állapotban kerül, mint Péter, eltesszük vész esetére. Hááát, ez nem jött össze :D nem sikerült jól eldugni, így egy óvatlan pillanatban meglátta és elkérte.

Pandáink már megjártak pár sétát, néhányszor át is mentünk rajta babakocsival, sőt egy ilyen baleset után a szárítógép vidámparkját is kipróbálta egyikük. Mivel ilyen nagy a panda szeretet, az idei szülinap témája is ez lett. Pandás torta, pandás tányér, pohár, szívószál…Keresgéltem, de nem találtam megfelelő party kellékeket, így megvalósítottam a saját elképzelésem.

Fekete-fehér lufik, zászlófüzér, és névreszóló pohár is készült. Némi karton, zsinór, papír tányér és pohár, A/4es etikett matrica és fekete alkoholos filcre volt szükség.

A torta isteni finom volt (teljesen tej és lisztmentesen esélytelen lett volna, de glutén-és laktózmentesen kértem rendeléskor, így egy fokkal nyugodtabban ehettem belőle). A dekoráció nagyon tetszett neki, az ajándékok pedig elvarázsolták. Szuper buli volt. :)

Isten éltessen sokáig, 2 éves hercegnőm! <3

Nem szeretnél lemaradni az új postokról? Iratkozz fel!