2020-09-17 18:20:00 / Posted By: Florcii
<

 Annyira a munkán meg az ovi kezdésen pörgött az agyam, hogy nem akart jönni a kreatív pillanat. Elkezdtem ugyan a dekorokat, meg voltak az ötletek, csak a hangulat nem volt meg hozzá. Hát ma megérkezett, ugyhogy frissen melegen meg is mutatom miket ügyködtem. :)

Aki házat/lakást vesz/berendez/felújít tudja, hogy mindig-de tényleg mindig- marad valamennyi felesleges anyag, mert “vegyünk eggyel többet, ha elrontanánk” . Elrontani se kellett, csak megvenni a hungarocell lapokat, amiből már nem is tudom mi lett volna, de sebaj nekem jó alap. :D

Egyet félbe is vágtam, így születtek meg a pindúr pandúrok...ja nem, az ajtó díszek. Nagyon tetszenek ezek a farmhouse stílusú táblák, amiket általában az ajtó előtti kis tornácra tesznek dekoráció gyanánt. Mivel nincs tornácunk, maradt a felakasztás.

A táblát fekete-barna akril festékkel festettem. Próbáltam fa hatást elérni, szerintem sikerült, legalábbis nekem nagyon bejön. A betűket kimértem (na azokkal annyira nem vagyok kibékülve most, viszont az összkép tetszik) Drótokkal, szegekkel rögzítettem a lapra.

Belülre halloween témát terveztem, világítással. Boooorzasztó ijesztő lett. :D

Kicsi kincsem festette narancssárgára a kis tököket. Amik raffia fészket kaptak. A töklámpás kartonból készült; kis felirat és a pók. A pók hirtelen ötlet volt, nem volt pontos tervem felülre, de nagggyon ütős lett. A teste egyszerű vatta, lába szigetelőszalagba tekert drót. Ecsettel csepegtettem rá barna színét.

A világításnak pont akkora a feje, hogy kellőképp átlóg, de nem csúszik ki belőle. Ezeknek utólag kerestem meg a helyüket. Időzítős, így mindig ugyanabban a 6 órában fog világítani estéről estére. Egyébként az elemtartó részét az ajtóra ragasztottam, mivel a hungarocellnek nehéz lenne, na de ez hátul úgysem látszik. :)

A baglyokat Lili ültette a házba, azt játszotta ott laknak. Miért is ne. :) (balra) Levelekkel futtatott fényfüzérrel csak körbe tekertem. A méhkasba is a kisebbik dekoratőr ültette fel a süniket, mivel egyéb helyem most nem áll rendelkezésre dekorálás célzattal, így maradhattak. :)

Közben kitaláltam, hogy fonal tököket szeretnék gyártani, gyors megnéztem mi kell hozzá. Hát persze alapom nem volt, de találtam tojásokat itthon, hát levágtam a két végét, kifúrtam a közepét és elkezdtem körbetekerni fonallal. A végeredmény alma lett. :D :D Nagyon édes kis almák. Még fehéreket készítek holnap, és akkor végleges helyükre kerülnek. (fent)

Emellett még egy kastélynak is nekiálltunk, papírgurigából, kartonból; azt is hamarosan befejezzük és megmutatom. Idén így várjuk a sárguló, kuckózós őszi napokat.

Nem szeretnél lemaradni az új postokról? Iratkozz fel!