2020-07-05 18:12:32 / Posted By: Florcii
<

Még múlt hét vasárnap délelőtt készültem el a hálószobánk dekorjával. Vagyis a felével, mert majd felülre is megy minta, csak arra már nem volt idő, de amit előrajzoltam azt sikerült befejezni. Szemből nem tudtam lefotózni, mert ez a raktár szoba, éppen odafértem festeni. :)

A hét témája a világítás volt. A legtöbb lámpa már fent volt, a ledeket is bekötötte a nappaliban, felkerült a takaró párkány és a konyhába is megérkezett a spot. Ugyanolyan lett végül, mint a nappaliban. Lili szobájába Ikea Solhem napocska lámpa lett, fali felhő lámpája is van, azt a költözés után feltesszük az ágy mellé. Illetve igényt tartott színes fényekre, úgyhogy nála is lesz led világítás. :)

A vizes helyiségekkel voltam bajban. Az ufo lámpáktól frászt kapok, függőt oda nem akartam, és hát alig volt olyan ami igazán tetszene. (vagy volt, csak drágának találtam) Még jó hogy van a háznál ezermester, gipszkartonból egyedi spotlámpákat gyártott a fürdőbe, mosdóba, közlekedőbe. 

A konnektorok és felkerültek, kibővültek ahol kellett. A festés javítva és a szegélyléc is a helyén. A mosdóban feltette a léceket, amik a gipszkartont tartják majd, a ledet, és egy mozgásérzékelőt, hogy késő este zavaró fény helyett, hangulatvilágítás mellett vonalhasson el, akinek épp arra van dolga. :D

Drága barátaink ezt azt beszereztek nekünk az Ikeában (onann a napocska lámpa is), például a Fejka műnövény paneleket. Fel is tettük gyorsan, hogy lássuk milyen lesz. Luxus. Ez jutott eszembe. Nem a giccses, arannyal borítottra gondolok, hanem a a természet színeinek harmóniájára, az egyszerű de nagyszerű luxusra, amire vágyunk, mert nem is kell ennél több. Szuper lesz. 

Ugyan van ablaka a mosdónak, de az a folyosóra néz, onnan sok fény nem jut be, így nem mertem élő növényeket betenni. A fürdő felújításánál viszont a zuhany falat igazi növények borítják majd. A pára, a víz, és a fény is adott lesz. 

Következő lépés a konyha szétszedése, fóliázása. Pár eleme már ott van, remélem a héten sikerül elkészíteni, és aztán költözhetünk végre. :)

Ui.: ígérem nem találok ki újabb költözés előtti munkát. :D

Nem szeretnél lemaradni az új postokról? Iratkozz fel!