2020-04-22 17:52:00 / Posted By: Florcii
<

Előnyben részesítem az általam készített és a fa játékokat, de nincs ellenvetésem a jó minőségű műanyagokkal szemben sem. Lili készletében is megtalálható többféle anyagú játék, amik minden téren fejlesztik a képességeit. Ezek persze az elmúlt 3 évben cserélődtek rendesen, hisz 3 évesen a babakonyha érdekesebb mint egy csörgő. A kiszelektált játékokat elajándékoztuk minden évben.

Rá térve a lényegre: megmondom őszintén, vannak olyan játékok aminek a színétől megbolondulok. Nincs mit szépíteni, így van. A gyártók szeretnek minél élénkebb színeket használni, hogy célba érjenek a termékek. Így volt ez a hintaszékkel is. Ajándékba kapta, eleinte nem is értette miért jó ez, így eltettük egy időre. Nem rég előkerült, de nem tudtam a színekkel kibékülni, így kellett valami megoldás. Fessük át!

Tisztítás után alapozót kapott. Ettől kicsit érdes lett a felülete, jobb tapadást biztosítva. A lábak kő szürke, az ülő-és hátlapok barack színt kaptak. Matt lakkal fújtam le végül, hogy biztosan tartós legyen a szín. Anya szívesen néz rá ezután, Lili boldog hogy visszakapta a székét, semlegesebb színeivel bármilyen enteriőrbe bele illik. 

Ha már festéket vettem a kezembe, egy mécsestartó is új színt kapott; a fürdőben lévő kis tároló is jobban illik a képbe szürke színével. Később még a babaházat is tervezem felújítani, ami ugyanezeket a színeket kapja majd. Ha már van festék. :)

A varrógép is működésben volt mostanság. Maradék anyagokból készült baba ágynemű. (A képen fekvő babát is én varrtam neki, 3 éve egy Tilda könyvből:))

Oooo és még egy. A leendő gyerekszoba egyik dísze. ( Hamarosan költözünk, és az én agyam már rég ott lakik. :D Csak tervez, tervez, tervez. :))) Valamilyen különleges oknál fogva, Lili odavan a dinókért. Már jó ideje tart a rajongás, így mikor megkérdeztük milyen legyen a szobája nem lepődtünk meg: dinós. :D Úgy éreztem kell oda valami egyedi, így készítettem egy  dinós formaszőnyeget. 100% pamutból készült, puha poliészter töltettel. A fogai pamut mazdagok, amit varrás után kis fésűvel szedtem szálakra. (fent)

A lakás hangulatát, színeit végül az ő szobája adta meg. Letisztult, fehér és tölgy bútorok, fehér falak lesznek. Illetve Lili szobájába zöldet is csempészünk. A lakás felújítást is dokumentálom majd, előtte még lehet ráveszem magam a babaházra.

Nem szeretnél lemaradni az új postokról? Iratkozz fel!