2020-09-06 18:17:00 / Posted By: Florcii
<

Gyűjtögettem az újdonságokat nálunk, hogy minél több dolgot megmutathassak, aztán leírtam, aztán kezdhettem elölről. (mert persze minek menteni)

Szóóóval isten hozott nálunk!

Mielőtt belépnétek már dekorált ajtóval várunk. Most egy egyszerű, átmeneti díszt készítettem. Nyárit már nem, őszit még nem akartam, de a napokban lehet meg lesz az is. Előszobánk Lilivel közösen készített festményünkkel köszönt. Itt még a szekrény várat magára, de a fogasok felkerültek a hűvös idő miatt elővett kiskabátoknak.

A kaputelefon felett a heti menü tábla mesél étkezéseinkről. Van, hogy előre megírom (ilyenkor gyorsabb a vásárlás), de gyakoribb hogy aznap írom fel. ( így nem felejtem el "mit ne főzzek mert már volt a héten") Mellé a tükör is megérkezett csak ragasztót nem vettünk hozzá.

Legnagyobb örömünkre a héten elérhető volt a front és a fogantyú amit kinéztünk, ezzel a konyha első fázisa elkészült. Hetekig kényelmes volt ajtó nyitás nélkül nyúlni valamiért, de rendezetlen hatást keltett. Most meg furcsa, hogy minden "eltűnt". Acél fogantyús matt fehér előlapok rejtik a konyhai felszerelést.

A nappaliba lépve már kényelmes, svéd kanapéra huppanhatunk. Bíztam benne, hogy tökéletes lesz... (nem tudtunk elmenni megnézni, kipróbálni)… még annál is jobb, szuper választás volt. Itt még hiányos a bútorzat, sajnos van amire még várni kell, hogy készleten legyen.

A közlekedőben kapott helyet a Hírességek csarnoka, a családi fotók. (vagyis inkább csak Lili képek) Alattuk Lili is dekorálhat a kréta falra. Persze azonnal körbe kellett színezni, hisz a szürke snassz volt. Így aztán megbeszéltük csak arra a falra szabad rajzolni.

A hálónk és a fürdő még nagy átalakulásra vár. Lili szobája van igazán kész. Egy külön posztban jobban bemutatom. :)

Köszönjük a látogatást, gyertek máskor is. ;)

Nem szeretnél lemaradni az új postokról? Iratkozz fel!